Projekt neve: Innovatív, költséghatékony munkafolyamat kezelő megoldások fejlesztése a Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél.

A projekt megvalósulásának helyszíne: 9026 Győr, Viza u. 4. (honlap: www.palatia.hu)

Projekt leírása:
A projekt a digitális rendszerek területén hozott létre új Kutatás + Fejlesztés + Innovációs eredményt.

A projekt célja szolgáltatási kínálatunk fejlesztése és az adódó gazdasági lehetőségek kiaknázása, azaz a portfólió és az ehhez kapcsolódó ügyfélkörünk szélesítése, nettó árbevételünk, eredményteremtő képességünk, és működési hatékonyságunk jelentős mértékű javítása.

A projekt során megvalósításra került fejlesztés egy olyan beavatkozást nem igénylő munkafolyamatot hozott létre, amely naponta beérkező feladatok ezreit képes automatikusan feldolgozni.

A munkaigényes elő nyomdai tevékenységek automatizálásához több előre konfigurált elő nyomdai funkció közül választhat, ideértve a döntéshozatalt is automatizáló lehetőségeket. Mindezek eredményeként rövidebb idő alatt több munkát tud elvégezni, és ezáltal is csökkenti a költségeket.

A kifejlesztett szoftver és kapcsolódó rendszer, alkalmazás – Palatia+ néven, a szervezet minden szintjére kiterjedő, önálló, a többi vezetési rendszerhez illesztett vállalatirányítási alrendszer. Megteremti a projektirányítás szervezeti és működési szabályozását, vezetési módszertant.

A projekt eredményeként a Kft. növeli a K+F+I-re és innovációra fordított teljes összeget, csökkenti a projekt végrehajtásának időtartamát, növeli a végrehajtás ütemét.

A támogatásban közreműködő szervezet:
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. - MAG Zrt.,
a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közreműködő Szervezete
cím: 1539 Budapest Pf. 684., www.magzrt.hu

A pályázatot kiíró szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: www.nfu.hu

A pályázat irányító hatósága:
Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága (GOP IH); Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság: www.nfu.huBevezető | Íves nyomtatás | Digitális világ | Küldemény előállítás | Elérhetőségeink
Akadálymentes verzió   English Deutsch
PALATIA Nyomda és Kiadó Kft.
H-9026 Győr, Viza u. 4. · tel.: +36 96/510-100 · fax: +36 96/510-101
E-mail: titkarsag@palatia.hu
© All Rights Reserved 2009