-

Elérhetőségek

Palatia Nyomda és Kiadó Kft.

Cím: 9026 Győr,
Viza u. 4.
Telefon:
+36-96/510-100
E-mail:
titkarsag@palatia.hu
Elérhetősége...

Elérhetőségek részletesen

PALATIA Nyomda és Kiadó Kft.

H-9026 Győr, Viza u. 4.
tel.: +36 96/510-100

Radek József
ügyvezető igazgató
telefon: +36 30/2168-480
E-mail: radek@palatia.hu

Horváth Marcella
titkárság vezető
telefon: +36 30/851-6213
E-mail: titkarsag@palatia.hu

Tar József
nyomdavezető
telefon: +36 30/3003-534
E-mail: info@palatia.hu

Kiss Gábor
gyártás előkészítő
telefon: +36 30/378-7753
E-mail: ctp@palatia.hu

Vasné Varga Erzsébet
gyártás előkészítő
telefon: +36 30/540-0582
E-mail: digipress@palatia.hu

Polgár Evelin
gyártás előkészítő
telefon: +36 96 510 104
E-mail: ctp@palatia.huCégünkről

PályázatokPályázatok


2017.11.13.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

TERMELÉSI KAPACITÁSBŐVÍTÉS TÁMOGATÁSA VALÓSULT MEG A PALATIA KFT.-NÉL

 

A Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél Uniós támogatásból termelési kapacitásbővítés támogatása valósult meg eszközbeszerzéssel. A Kft. célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, a nemzetközi versenyképesség növelése, a tevékenységének erősítése volt. A fejlesztés megvalósításához a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. 94,03 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A Palatia Nyomda és Kiadó Kft. 1997-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő társas vállalkozás. A Kft. jellemzően Győr, Sopron és vonzáskörzetükben végzi munkáit. A Kft. színes katalógus és magazinjellegű kiadványok, puha és keménykötésű könyvek, nyomtatványok nyomdai előállítását végzi. Megalakulásuk óta a profit visszaforgatásának köszönhetően sikerült a térség egyik legjelentősebb nyomdaipari vállalkozásává fejlődniük.

Jelen projekt keretében termelési kapacitásbővítésre került sor, az alábbi eszközök beszerzésével: KAMA ProFold 74 hajtogató-ragasztó gép 1db, Horizon BQ-470PUR-2 ragasztókötőgép 1db, DUOBLADE késes kivágó berendezés 1db, KAMA ProCut 76Foil stancoló, felületnemesítő és p 1db, Zünd G3L2500 digitális kivágógép 1db, Konica Minolta bizhub Press C71cf digitális nyomdagép 1db, KOMFI Fullmatic 52 automata UV lakkozó 1db, Cartes CE 163 HHD melegfóliázó és stancoló berendezés 1db. A támogatott technológia fejlesztés a Kft. 9026 Győr, Viza u. 4. sz. alatti telephelyén valósult meg. A projekt befejezésére 2017. szeptember 27.-én került sor.

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a fejlesztés megvalósítása, amely egyben a Kft. szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja. A fejlesztés megvalósításához a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. 94 028 777 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. Az uniós támogatás segítségével megvalósításra kerülő fejlesztésnek köszönhetően a Palatia Kft. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt a termelési volumen, és az árbevétel növeléséhez.

 


 

 

 

 

 

2013


2012

Telephelyfejlesztés a Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél

ÚJ MAGYARORSZÁG FEJLESZTÉSI TERV
Projekt neve:
Telephelyfejlesztés a Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél

Időtartam:
2010.02.22. – 2012.02.21.

Projekt azonosító: 
NYDOP-1.3.1/D-2009-0055

Elnyert támogatás mértéke:
28 360 443 Ft

A megvalósulás helyszíne:
9400 Sopron, Csatkai E. u. 6.

Kedvezményezett:
Palatia Nyomda és Kiadó Kft., 9026 Győr, Viza u. 4.

A Palatia Kft. a győri Viza u. 4. sz. alatt folytatja nyomdaipari tevékenységét. 2009-ben cégünk ingatlant vásárolt a Soproni Aranyhegyi Ipari Parkban azzal a céllal, hogy nyomdát létesítsen a növekvő megrendelői állomány és vevői igények kielégítése céljából. 
A hosszú távú növekedés és innovatív fejlesztéseink kiszolgálására nélkülözhetetlen volt a nagyobb területű, korszerűbb technológiával megvalósított és felszerelt új telephely, infrastruktúra, irodai és tárgyalói környezet, amely egyben szolgáltatási színvonalunk minőségi növekedését reprezentálja. A megvalósításra került beruházás a soproni ipari park területén található, beruházása szakmailag növeli a Kft. piaci részvételét az Ipari Parkban ill. a régió cégeinél, valamint hosszú távon növekedésével, ezáltal magasabb helyi adóbevételeivel hozzájárul a régió fejlődéséhez, valamint a térség foglalkoztatásához.
A nyomda létesítése és az új munkahelyek megteremtése európai uniós pályázati forrás bevonásával történt.

Közreműködő szervezet:
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Köszhasznú Nonprofit Kft. 9400 Sopron, Csatkai E. u. 6.

Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága (ROP IH); Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 
Regionális Operatív Programok Irányító Hatóság 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
www.nfu.hu

Támogató:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

 

 


2010

 

A Palatia Nyomda és Kiadó Kft. az alábbi projektekhez nyert támogatást az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül: 

Cégünknél a GOP-2010-2.1.1/B pályázati kiírás keretében a komplex technológia fejlesztése valósult meg az Európai Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával. 

Projekt címe: Komplex technológia fejlesztés a Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél
Projekt leírása: A projekt keretében 1 db Heidelberg Suprasetter A 75 típusú termál CtP berendezés, 1 db Heidelberg Speedmaster íves ofszet-nyomógép beszerzése, valamint marketing tanácsadás, technológiai fejlesztési tanácsadás és vállalati stratégiai tanácsadás igénybevétele valósult meg. 
Kedvezményezett: Palatia Nyomda és Kiadó Kft., 9026 Győr, Viza u. 4.
Közreműködő Szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. - MAG Zrt. (1539 Budapest Pf. 684., www.magzrt.hu)
A pályázatot kiíró szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)

 


A Palatia Nyomda és Kiadó Kft. az alábbi projektekhez nyert támogatást az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül: 

Cégünknél a NYDOP-I.3.I/D pályázati kiírás keretében telephelyfejlesztés valósul meg az Európai Unió támogatásával.

Projekt címe: Telephelyfejlesztés a Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél
Projekt leírása: A projekt keretében a Palatia Nyomda és Kft. telephelyén 9400 Sopron, Tárczy-Hornoch Antal utca 5242/81 hrsz. alatt új nyomda építése és alapinfrastrukturális beruházás valósul meg. 
Kedvezményezett: Palatia Nyomda és Kiadó Kft. 9026 Győr, Viza u. 4.
Közreműködő Szervezet: : Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. 9400 Sopron, Csatkai E. u. 6. (www.westpa.hu)
A pályázatot kiíró szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. (www.nfu.hu)

 


 

Projekt neve: Innovatív, költséghatékony munkafolyamat kezelő megoldások fejlesztése a Palatia Nyomda és Kiadó Kft.-nél. 

A projekt megvalósulásának helyszíne: 9026 Győr, Viza u. 4. (honlap: www.palatia.hu

Projekt leírása: 

A projekt a digitális rendszerek területén hozott létre új Kutatás + Fejlesztés + Innovációs eredményt.

A projekt célja szolgáltatási kínálatunk fejlesztése és az adódó gazdasági lehetőségek kiaknázása, azaz a portfólió és az ehhez kapcsolódó ügyfélkörünk szélesítése, nettó árbevételünk, eredményteremtő képességünk, és működési hatékonyságunk jelentős mértékű javítása.

A projekt során megvalósításra került fejlesztés egy olyan beavatkozást nem igénylő munkafolyamatot hozott létre, amely naponta beérkező feladatok ezreit képes automatikusan feldolgozni. 

A munkaigényes elő nyomdai tevékenységek automatizálásához több előre konfigurált elő nyomdai funkció közül választhat, ideértve a döntéshozatalt is automatizáló lehetőségeket. Mindezek eredményeként rövidebb idő alatt több munkát tud elvégezni, és ezáltal is csökkenti a költségeket. 

A kifejlesztett szoftver és kapcsolódó rendszer, alkalmazás – Palatia+ néven, a szervezet minden szintjére kiterjedő, önálló, a többi vezetési rendszerhez illesztett vállalatirányítási alrendszer. Megteremti a projektirányítás szervezeti és működési szabályozását, vezetési módszertant.

A projekt eredményeként a Kft. növeli a K+F+I-re és innovációra fordított teljes összeget, csökkenti a projekt végrehajtásának időtartamát, növeli a végrehajtás ütemét.


A támogatásban közreműködő szervezet: 
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. - MAG Zrt.,
a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közreműködő Szervezete 
cím: 1539 Budapest Pf. 684., www.magzrt.hu 

A pályázatot kiíró szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökségwww.nfu.hu 

A pályázat irányító hatósága: 
Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága (GOP IH); Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság: www.nfu.hu 

 

 


2009


Projekt neve: Innovatív, költséghatékony munkafolyamat kezelő megoldások fejlesztése a Palatia Kft.-nél 

Projekt leírása: A projekt során megvalósításra került fejlesztés egy olyan valódi, beavatkozást nem igénylő munkafolyamatot hozott létre, amely naponta beérkező feladatok ezreit képes automatikusan feldolgozni. A munkaigényes elő nyomdai tevékenységek automatizálásához több előre konfigurált elő nyomdai funkció közül választhat, ideértve a döntéshozatalt is automatizáló lehetőségeket. Mindezek eredményeként rövidebb idő alatt több munkát tud elvégezni, csökkenti a költségeket. 

A fejlesztés céljai a következők voltak:

  • nyomtatási lehetőségek maximalizálása
  • erősíti az ügyfélkapcsolatot
  • csökkennek a költségek az automatizálás során
  • támogatja az új alkalmazási területek bevezetését
  • eleget tesz az ügyfelek elvárásainak és a határidőknek
  • automatizálja a határozatokat és további kezelést a munkajellemzői alapján
  • emberi beavatkozást nem igénylő munkafolyamatok felállítása érdekében a fájlelőkészítéstől a gyártásig automatizálja az összes lépést

 

Cégünk a GOP-2009-1.3.1/A pályázat keretében vállalati innováció támogatását valósította meg az Európai Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával. 

 

nfu.hu
magzrt.hu 

Kedvezményezett: Palatia Kft. 9026 Győr, Viza u. 4. 

Közreműködő Szervezet: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539 Budapest, Pf. 684.


 

 

 


Vissza az előző oldalra!
Palatia Nyomda és Kiadó Kft. - Magyar