Vélemények

MBT04 Mérnöki és Szolgáltató Kft.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy a Palatia Nyomda munkájának színvonala kifogástalan. Segítőkészségük, együttműködésük megkönnyítette a közös munkát, csak ajánlani tudjuk, a cég megállja a helyét a versenypiacon.

Üdvözlettel: Márkus Éva

Tovább

PBS Hungária Kft.

Eleinte sok hasonló profilú nyomdai szolgáltatóval dolgoztunk együtt, volt hogy párhuzamosan többel is. Az elmúlt években már elsősorban csak Velük végeztetünk nyomdai szolgáltatást, annak ellenére, hogy szinte minden nyomdai munkánkat megversenyeztetjük, tehát a díjaik, a projektáraik mindig állják a versenyt. A szolgáltatásuk komplexitása, minősége magas színvonalú. Az „egyszemélyi” kapcsolattartás nagyon fontossá vált a számunkra, mivel az operatív feladatokon túl, számtalanszor kapunk a marketingcélú ötleteinkre stratégiai fontosságú, kivitelezési szaktanácsokat is. A folyamatos nyomda-technológiai fejlesztéseiknek örülök, mert egyrészt rajtuk keresztül információkhoz jutok az iparág fejlődéséről, másrészt a cégünknek is előnyös lehet a jövőbeni közös munkáknál.

Üdvözlettel: Juhász Kornél

Tovább

Fit-Inn Stúdió Kft. Győr

Több mint 5 éve dolgozunk együtt a Palatiaval. Megbízhatóak, pontosak, az Ügyfél fejével képesek gondolkodni. Szívből ajánlom Őket, és köszönöm a munkájukat! Értékelés: *****

Üdv: Péter/SPEEDFIT

Tovább